понеделник, 28 ноември 2022
ПочетнаЛУКСУЗ И ПАТУВАЊЕНеобичен дизајн на продолжен кабел

Необичен дизајн на продолжен кабел

kabel

Овој вид на продолжен кабел е дефинитивно нешто со што би сакале да им се пофалите на вашите пријатели…

Името “Curious Extension Plug” не е типична фраза со која може да се опише продолжниот кабел, но сепак дизајнерот Јангванг Чо (Yangkvang Cho)  мисли дека сепак тој успеал во тоа.

Продолжените кабли обично се кријат зад креветот, под тепихот или под работните маси, но ако имате вакво нешто, естетски едноставно и пријатно за очите, тогаш веројатно ќе сакате да го поставите на што повидливо место.

Кога продожниот кабел не е вклучен, тој добива лежерен облик и остава впечаток како да одмара. На тој начин корисникот го известува дека тој не е во функција. Меѓутоа кога кабелот е вклучен и функционален тој постeпено добива “нервозна” и “напната” форма со која известува дека е жежок и дека корисникот треба да е претпазлив кога ракува со него.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП