среда, април 21, 2021
6 °c
Skopje
10 ° сре
12 ° чет
8 ° пет

Дното на Јонско Море крие јаглеводород во вредност од 80 милијарди евра

Непроценливо богатство крие дното на Јонското Море, пишува грчкиот весник „Етнос“. Весникот објавува дека такви оценки пристигнале до грчкото Министерство за ...

Прочитај повеќе