понеделник, 27 јуни 2022
ПочетнаЗДРАВЈЕМега Мултивитамин од Натура Терапи за енергија во текот на целиот ден!

Мега Мултивитамин од Натура Терапи за енергија во текот на целиот ден!

Промената на темперетурата влијае на адаптацијата на организмот на временските прилики. Затоа овој период кога имаме пониски утрински температури, а високи температури попладне, организмот е помалку отпорен. Згора на тоа да ги додадеме и зголемените активности, кои ги носи убавото и сончево време. За да не дојде до исцрпеност на организмот и за помалку да чувствуваме умор важно е да го поддржиме со витамини. Брзиот начин на живот не ни дозволува секогаш да ги внесуваме потребните состојки.

Затоа важно е да внесуваме додатоци во исхраната, витамини и минерали потребни за нормално функционирање на нашето тело, но и за да обезбедат силен имунитет, детоксикација и целосна заштита на организмот од оштетувања и стареење.

Природни додатоци неопходни за нормално функционирање на мускулно скелетниот и нервниот систем, за подобар метаболизам, за обнова на крвните клетки. Мултивитамински додаток каков што е Мега Мултивитаминот од Натура Терапи кој помага за одржување на здраво срце и функционалност на крвните садови, црниот дроб, цревата и другите органи, превенирајќи истовремено од анемија.

Мега мултивитаминот е наменет за сите возрасни лица кои сакаат добро здравје и виталност, кои имаат потреба од повеќе енергија и да го спречат стареењето, а кои имаат динамичен живот и не секогаш имаат доволно време за да обрнат внимание на исхраната.

Содржи комплекс на витамини од групата А, Б, Д, Е, Магнезиум, Железо, Селен и Хром, фактички се што му е потребно на организмот. Уште поважно што овој производ за разлика од останатите мултивитамини, покрај важните минерали и витамини содржи и екстракти од супер овошја, растителни екстракти и екстракти од медицински печурки. Токму тие додадени екстракти и целата комбинација обезбедува многу антиоксиданти кои се неопходни за успорување на стареењето и заштитата на клетките, детокс и подобрување на имунитетот.

Со Мега Мултивитаминот многу лесно и практично, со само 1 голтка, два пати во текот на денот внесуваме се што ни е потребно. Овој сируп кој треба да стои во фрижидер, со секое негово отварање практично не потсетува да ја земеме неопходната дневна доза!

Земањето на потребните витамини и минерали и други животно потребни состојки, никогаш не било полесно. Треба да се проба!

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП