недела, 26 март 2023
ПочетнаКОМПАНИИКомерцијална го продолжува промотивниот период за денарски кредит за купување или изградба...

Комерцијална го продолжува промотивниот период за денарски кредит за купување или изградба на недвижен имот

Интересот на граѓаните како и поволностите на денарскиот кредит за купување или изградба на недвижен имот ја мотивираше Банката да го продолжи промотивниот период до 30.06.2018 година.

Сите новоодобрени станбени кредити ќе ги одобрува со 0%  надомест за одобрување и администрирање и 0 денари трошоци за процена на обезбедувањето.

Информирајте се повеќе на веб страната на Банката: www.kb.com.mk

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП