21 април, 2024
ПочетнаКОМПАНИИБетон АД Скопје со намалена добивка за периодот јануари-септември 2017

Бетон АД Скопје со намалена добивка за периодот јануари-септември 2017

Во периодот 01.01.2017 до 30.09.2017 ДГ Бетон АД Скопје оствари добивка во износ од 11.200.215,00 денари што е намалување во однос на истиот период лани кога добивката изнесуваше 59.265.000 денари.

Остварените вкупни приходи заклучно со септември 2017 година изнесуваат 1.378.924.962,00 денари.

Вкупните расходи за истиот период изнесуваат 1.367.724.747,00 денари.

Финансискиот извештај можете да го погледнете тука.

 

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП