18 јуни, 2024
ПочетнаЗДРАВЈЕЕве зошто не треба да ги чистите ушите со стапчиња за уши...

Еве зошто не треба да ги чистите ушите со стапчиња за уши (видео)

2808459495815de15813c7547901261_v4-big

На интернет се појави графичка снимка на која се гледа како доктор од увото на пациентот извлекува стар памук кој таму останал по користењето на стапчиња за уши.

Доктор Крејд изјавил дека памукот бил помешан со влакната, а пациентот имал непријатно чешање, запушување на увото, кашлица и алергија.

Илјадници лица годишно одат на доктор поради настанати повреди од користењето на стапчињата за уши, но и покрај постојаните предупредувања, луѓето сепак продолжуваат да ги користат.

Погледенете го видеото…

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП