19 април, 2024
ПочетнаКУЛТУРАЛегендарната друштвена игра оживеа на филмското платно - Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves доаѓа ексклузивно наSkyShowtime од 31 август

Легендарната друштвена игра оживеа на филмското платно – Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves доаѓа ексклузивно наSkyShowtime од 31 август

Со Крис ПајнМишел РодригезРегеЖан ПејџЏастисСмитСофија Лилис и Хју Грант

Гледај го трејлерот тука: https://youtu.be/GhnbJXAxQK0

Сликите се достапни тука: https://we.tl/t-Fw0n4AAb8x

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves, импресивниот акциско-авантуристички филм заснован врзлегендарната друштвена игра од „Хасбро“, ќе бидедостапен за стримување ексклузивно на SkyShowtime од 31 август

Еден шармантен крадец и една група безнадежниавантуристи организираат јуначка кражба за да вратат еденизгубен редок артефакт, но работите тргнуваат наопаку когаќе налетаат на погрешни луѓе во оваа смешна акционаавантура.

Во филмот, во продукција на Paramount Pictures восоработка со eOne, играат Крис Пајн, Мишел Родригез, Реге-Жан Пејџ, Џастис Смит, Софија Лилис и Хју Грант, заедно со Клое Колеман и Дејзи Хед.

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves, филмзаснован на легендарната игра „Dungeons & Dragons“ од„Хасбро“, е во режија на Џонатан Голдстајн и Џон ФренсисДеили, по приказна на Крис Меккеј и Мајкл Џилио, и посценарио на Џонатан Голдстајн и Џон Франсис Деили иМајкл Џилио. Продукцијата е на Џереми Лечам, член наЗдружението на продуценти од Америка, Брајан Голднер иНик Мејер, а извршни продуценти се Денис Л. Стјуарт, ЏонФренсис Деили, Џонатан Голдстајн, Крис Пајн, ЗевФореман и Грег Мурадиан. 

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves во моментовна најпознатиот вебсајт за филмска критика „Rotten Tomatoes“ има резултат „Certified Fresh“ со 91% одкритичарите и 93% од публиката.

Услугата SkyShowtime им е достапна директно накорисниците преку апликацијата SkyShowtime на Apple iOS, tvOS, уредите на Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung и преку веб-страницата: www.skyshowtime.com. Месечната цена наSkyShowtime е 6,99 евра (без реклами), со седумдневенбесплатен период и опција да откажеш во секое време.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП