20 април, 2024
ПочетнаКУЛТУРАПочина американскиот водител Џери Спрингер

Почина американскиот водител Џери Спрингер

Американскиот водител на ток-шоу Џери Спрингер почина на 79-годишна возраст.

„Способноста на Џери да се поврзе со луѓето беше во срцето на неговиот успех во сè што се обидуваше, без разлика дали тоа беше политика, емитување или само шегување со луѓето на улица кои сакаа фотографија или збор“, рече Џене Галвин, пријателка и портпарол на семејството.

Спрингер во шоуто прикажуваше приказни со дисфункционални семејства, честопати проследени со тепачки, расправии и скандирања и извици од публиката.

Своевремено беше емитувано и на телевизиските канали во Македонија.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП