петок, 27 јануари 2023
ПочетнаКУЛТУРАНова песна на Yon - "Got Me All Down"

Нова песна на Yon – “Got Me All Down”

Излезе новата песна на Yon – “Got Me All Down”. Песна чиј автор е самиот Yon. Тој е и ко-продуцент на песната снимена во Студио Подрумот, заедно со Ангел Ќосев. Оваа песна има силно блуз влијание, а продукцијата е доминантно акустична.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП