25 јули, 2024
ПочетнаКУЛТУРАБесплатен филм во Кинотека за секој кој ќе дојде со велосипед

Бесплатен филм во Кинотека за секој кој ќе дојде со велосипед

Кинотеката на Македонија почнува акција за подигнување на еколошката свест, па затоа од 1 април, понеделник, секој љубител на филмот кој ќе дојде на проeкција со велосипед ќе добие бесплатна влезница за кино проекциите за тој ден.

Акцијата трае до крајот на месец април, а потоа велосипедистите ќе плаќаат 50 проценти од влезницата.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП