14 јули, 2024
ПочетнаМАРКЕТИНГСветската здравствена организација со интересна кампања за коронавирусот за празниците

Светската здравствена организација со интересна кампања за коронавирусот за празниците

Светската здравствена организација направи интересна кампања која оди по социјалните мрежи, поврзана со заштитата од Ковид-19 за празниците.

Ви ги пренесуваме стрип фотографиите од кампањата.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП