сабота, 23 септември 2023
ПочетнаКОМПАНИИDiners Club НОВИТЕТ: На банкоматите на НЛБ Банка подигнете готовина и враќајте...

Diners Club НОВИТЕТ: На банкоматите на НЛБ Банка подигнете готовина и враќајте ја на 12 рати!

Во дигиталниот свет, картичните трансакции се брз, едноставен и безбеден начин да ги вршите вашите плаќања. Сепак, готовинското плаќање претставува добра алтернатива, на лесен и практичен начин да располагате со вашите средства, особено во време кога подигнувањето готовина никогаш не било полесно!

Diners Club континуирано ги следи трендовите и посветено работи на воведување новитети кои имаат за цел да обезбедат најдобро корисничко искуство за своите клиенти!

Отсега, само со Вашата Diners Club картичка, на сите банкомати на НЛБ Банка во земјата подигнувајте готовина во секое време и наместо на шест, враќајте ја на 12 рати.

Diners Club и Вие, создадени еден за друг!

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП