26 мај, 2024
ПочетнаМАРКЕТИНГФото на денот: Boss vs Leader

Фото на денот: Boss vs Leader

Сите сме биле сведоци на лоши шефови, директори, менаџери, лидери, односно лоши претпоставени во компанијата каде што работиме.

Еве една одлична илустрација на разликите помеѓу Шеф и Лидер.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП