вторник, 6 јуни 2023
ПочетнаНАЈНОВИ ВЕСТИСовршен будилник за сите спанковци! (видео)

Совршен будилник за сите спанковци! (видео)

output_hjdHlc33333

Овој будилник не престанува се додека не стапнете со двете стапала на него! Со уредот бидете сигурни дека нема повторно да се успиете повторно.

Дизајниран од Винсон Там и тим на претприемачи базирани во Ванкувер и Хонг Конг, „Ruggie“ е аларм-часовник кој е чувствителен на приситок и кој ве принудува да станете од креветот. Будилникот, кој ја нема опцијата „snooze“, бара од вас да станете од креветот со двете стапала и да почекате 3 секунди.

Можете да нарачате ваков уред од „kickstarter“ за цена од 59 долари, а подоцна цената на „Ruggie“ ќе изнесува 99 долари.

Винсон Там го измисли „Ruggie“ поради неговото лично искуство со „over snoozing“. Секое утро било „битка“: топлиот удобен кревет, ладниот под, желбата да продолжи со сонување. Па така тој го креирал „Ruggie“ за да си помогне себеси и на другите за да станат од кревет и да бидат повеќе продуктивни.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП