петок, 27 мај 2022
ПочетнаАВТОБИЗСеријата 4 создадена за уживање

Серијата 4 создадена за уживање

bmw-serie-4-coupe-concept-1-1470928

БМВ одлучи да ги промени ознаките на купе и кабриолет на моделите од Серија 3 и пратктично да го превземе рецептот од Серијата 5 и така ја добија новата Серија 4. Од Минхен јавуваат дека новиот модел претставува кулминација на развојот на баварската автомобилска филозофија.

bmw-serie-4-coupe-concept-4-1470974

Во споредба со актуелната Серија 3, новото купе на Серија 4 е подолго за пет сантиметри во меѓуосовинското растојание, 4.3см во ширина и 1.5 пониско. Комплетната појава на новиот модел изгледа спектакуларно и елегантно, а применети се дизајнерски насоки кои ја карактеризираат Серија 6. Тоа што на прв поглед ве привлекува е атрактивното ЛЕД осветслување и агресивниот изглед, но кога станува збор за дизајнот задниот дел одушевува.

Ентериерот на концептот е макисмално луксузен, затоа што секоја површина е со вискоквалитетна кожа.

F32-BMW-4-Series-Coupe-Concept-5

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП