понеделник, 27 јуни 2022
ПочетнаЕКОНОМИЈАКампања „Пријавете пари“

Кампања „Пријавете пари“

pari-fakti-g

Царинската управа на Македонија денеска почнува кампања „Пријавете пари“.

Целта на кампањата е информирање на патниците кои влегуваат, излегуваат или транзитираат низ Македонија за нивните права и поврски повзрани со внесување и изнесување пари.

Почетокот на кампањата на аеродормот „Александар Велики“ во Скопје ќе го означи директорката на Царината Наташа Радеска Крстевска.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП