29 мај, 2024
ПочетнаНАЈНОВИ ВЕСТИИ Samsung има „кул“ слушалки (видео)

И Samsung има „кул“ слушалки (видео)

level samsung

„Beats“ стана многу силен играч во сегментот на премиум слушалки, па поради тоа „Apple“ мораше да ги купи. Нормално, „Samsung“ има одговор за секој потег на „Apple“, па така има и за овој, тие преставија свои премиум слушалки.

Станува збор за линијата на слушалки „Level“, моментално достапни само во САД. „Samsung“ ги покри сите категории на слушалки со три модели – „over-ear“, „on-ear“ и „in-ear“, a во истата линија претставен е и „Bluetooth“ звучник.

Моделот „Level Over“ има активно намалување на позадинската бучава, „Bluetooth“ конекција и „NFC“ поврзаност со уредите. Предложената малопродажна цена за САД изнесува 350 долари.

„Level On“ се преклопуваат и се нешто помали, немаат „Bluetooth“, a „Samsung“ ветува силен и чист звук.

Моделот „Level In“ чини 150 долари, а звучникот „Level Box“ 170 долари.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП