23 февруари, 2024
ПочетнаКОМПАНИИНовогодишна понуда на Телеком за вистинско поврзување

Новогодишна понуда на Телеком за вистинско поврзување

Овие празници Телеком најавува одлични Новогодишни промоции за уште подобро искуство и задоволство на корисниците.

Неограничена комуникација

За неограничена комуникација, одберете Magenta 1 Unlimited со вклучен неограничен мобилен интернет засекогаш и во новата година бидете вистински поврзани. Дополнително, со склучен договор за фамилијарен буџет, за две Magenta 1 Unlimited линии добивате и бонус во износ од 24 000 денари, за нов смартфон или телевизор по супер цена.

Неограничена забава за празниците

Времето поминато во домот заедно со семејството e вистински подарок. Затоа, за празниците, уживајте во возбудливи светски и регионални филмски програми без дополнителен надомест. Активирајте HBO и Gley преку апликацијата Telekom MK и уживајте во омилените содржини со најблиските до 23 јануари 2024 година.
Овие празници искористете ги понудите и поволностите коишто ги подготвивме
за вас и останете вистински поврзани со сите што ви значат.

Повеќе информации на: www.telekom.mk.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП