14 јуни, 2024
ПочетнаКОМПАНИИBlack Friday 2023 во А1 Македонија со 20% попуст за смарт телефони...

Black Friday 2023 во А1 Македонија со 20% попуст за смарт телефони и специјално онлајн портфолио со 20% пониски цени преку онлајн каналот

А1 Македонија најавува Black Friday понуда со атрактивни поволности преку онлајн каналот со што корисниците добиваат можност за избор на нов смарт-телефон со одлични ценовни придобивки.

Во рамки на Black Friday понудата А1 го креираше А1 Ultra Online портфолиото со кое корисниците имаат можност да добијат 20% пониски онлајн цени на тарифите во однос на регуларното А1 Ultra портфлио и екстра попуст од 20% на одредени модели на телефони, единствено преку веб страната www.a1.mk.

Целата понуда на телефони корисниците може да ја видат на официјалната веб страна на А1 Македонија, на следниот линк.

Понудата со онлајн портфолио е достапна и важи за резидентни корисници со склучување на нов или обнова на постоечки кориснички договор.

Понудата можат е достапна само преку веб страната www.a1.mk, со договорна обврска од 24 месеци.

Понудата за Black Friday трае до 27ми ноември, и количините на уредите се ограничени.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП