вторник, 26 септември 2023
ПочетнаКОМПАНИИISMOD Store – супер cool место за сите!

ISMOD Store – супер cool место за сите!

Сакаш да направиш промоција на твојата книга или изложба на креативни дела?
Сакаш да повикаш на тематска или тимска работилница?
Можеби да организираш обука за твоите колеги од работа?
Тогаш, ISMOD Store е вистинското место за тебе!
И да, твојата идеја можеш да ја реализираш во овој мулти функционален простор – бесплатно.

Оние кои наминале во новото ГТЦ катче, велат дека ISMOD Store не е обична продавница. Туку тоа е концепт место кадешто секој намерник може да си посвети време само за себе или со друштво користејќи го и како co-working или co-studying простор, пиејќи кафе.

“Во ISMOD Store добредојдени се сите! Просторот овозможува секаков тип на промоција, брзо се адаптира и ги има сите потребни предуслови за организација на настан, работилница или друг тип помал ивент. Единствено што треба да направите е да се јавите на бесплатниот телефонски број 0800 33 300 и да го резервирате вашиот термин. Нашиот тим со задоволство ќе им излезе во пресрет на сите оние коишто ќе посакаат да го искористат ова пријатно катче”, – велат од ISMOD Store.

Доколку се’ уште не сте го посетиле оваа место, време е да наминете во Градскиот Трговски Центар во Скопје, на приземје, во коридорот спроти влезот на канцелариите на ГТЦ. Заинтересираните можат го искористат просторот шест дена во неделата, од понеделник до сабота.

Што е ISMOD?

ISMOD е последен тренд на технологијата која гo загрева, а не гори патронот од несогорлив тутун, и со тоа претставуаат иновативна алтернатива за возрасните консументи кои сакаат да ги заменат традиционалните цигари со уреди кои не испуштаат штетен чад, не мирисаат и не прават пепел.

Сите заинтересирани за новата ISMOD технологија и нејзините привилегии можат
да дојдат во ISMOD Store и одблизу да се информираат за сите придобивки и можности на овој бренд.

Ве очекуваме!

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП