16 април, 2024
ПочетнаКОМПАНИИПромо понуда од МТЕЛ: Попуст за нов мобилен телефон и 50% намалена...

Промо понуда од МТЕЛ: Попуст за нов мобилен телефон и 50% намалена претплата за сите нови постпејд корисници

Стани нов МТЕЛ постпејд корисник, добиј попуст на претплатата во првите пет месеци и избери одличен нов мобилен телефон со пониска цена.

Од 10 до 23 април, со специјалната празнична понуда на МТЕЛ, новите постпејд корисници на телекомуникацискиот оператор добиваат низа поволности. Секој нов корисник кој ќе склучи договор за некоја од mCONNECT постпејд тарифите, добива 50 отсто попуст на претплатата во првите пет месеци. Дополнително, со секој нов договор на 24 месеци може да изберете еден од мобилните телефони со попуст до 15%.

Повеќе информации може да добиете во продажните салони на МТЕЛ, во салоните на овластените продажни партнери, на телефонскиот број 15010 или на веб-страницата mtel.mk.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП