недела, 10 декември 2023
ПочетнаКОМПАНИИТелеком со новогодишната кампања „Како си“ повикува овие празници да се погрижиме дека...

Телеком со новогодишната кампања „Како си“ повикува овие празници да се погрижиме дека сите се добро


Кампањата започна истовремено во повеќе држави и ги поттикува луѓето ширум Европа да се слушнат со најблиските во текот на празниците

Празниците се период од годината кога се поврзуваме со оние кои најмногу ни значат. На крајот на уште една година на неизвесност, никогаш не било поважно да провериме како се нашите сакани. Оваа кампања укажува на потребата од социјална поврзаност и важноста на грижата и вниманието кон најблиските преку едно едноставно прашање: „Како си?“.

Многумина од нас имаа тешка година. Повеќе од кога било, луѓето се загрижени за иднината. Особено сега е важно да се слушнеме и да бидеме тука едни за други. Оваа кампања е пријателски потсетник дека е време да се слушнете со Вашите најблиски и да проверите дали се навистина добро. 

Кампањата ќе се одвива во 9 земји меѓу кои Македонија, Австрија, Хрватска, Чешка, Германија, Црна Гора, Словачка, Полска и Романија.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП