понеделник, 28 ноември 2022
ПочетнаКОМПАНИИДо 1400 денари рата, за секоја плата

До 1400 денари рата, за секоја плата

Важните финансиски одлуки, како што е изборот на соодветен брз кредит, можат понекогаш да бидат збунувачки. Токму затоа е важно да бидете информирани, за да можете да донесете правилна одлука при изборот на вашиот финансиски партнер.

Создадени за брз одговор за итна финансиска потреба, брзите онлајн кредити на ФД Монимакс Финансиско сѐ почесто се избор на клиентите за обезбедување на потребните финансиски средства и решавање на важните животни прашања.

Па, ако ве мачат финансиските обврски коишто се насобираат веќе долго време, тогаш сте на вистинското место. Новиот онлајн кредит што го нуди ФД Монимакс Финансиско е наменет токму за Вас – со Max1400, месечната рата нема да Ви биде поголема од 1.400 денари.

Со новиот кредит Max1400, ФД Монимакс Финансиско Ви нуди поволни услови и фиксна каматна стапка од 0,833% за целиот период на отплата, со еднократен административен трошок во износ од 1.500 до 2.400 денари. Износот на кредитот е од 15.000 денари до 25.000 денари со рок на отплата до 24 месеци. Стапката на вкупни трошоци (СВТ) изнесува 49,97%.

Посетете го веб-сајтот на ФД Монимакс Финансиско и со доверба аплицирајте за онлајн кредит за да ги решите вашите финансиски проблеми брзо, едноставно и лесно.

За повеќе информации јавете се на нивниот контакт телефон 046 230 233 или посетете ги нивните канцеларии на следнава адреса:

Даме Груев бр.15, локал 4

6000 Охрид

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП