14 јуни, 2024
ПочетнаТЕХНОЛОГИЈАЛуксузните звучници на Rinz Sound

Луксузните звучници на Rinz Sound

luksuz-hi-tech-sahara-zvucnici-zvucni-sistemi-99

„Rinz Sound“ е луксузен британски бренд кој произведува високо квалитетни звучни системи и ултра модерни „hi-fi“ звучници.

Нивните звучници се комбинација од скапоцени и иновативни материјали со карактеристичен дизајн за 21-иот век кој е комбинација на класичен со современ стил. Тие се единствени по тоа што се целосно рачно изработени, поради што се беспрекорни и се први звучници во светот направен од рециклирано стакло. Овој спектакуларен луксузен пар на безжични звучници со пирамидален облик се инспириран од бојата на Сахара и се најновата колекција на високо-квалитетни звучници во ограничена серија.

Развиени се во соработка со еден од најдобрите инженери за звук во Велика Британија, „Rinz Sound“ постигна емитување остар и детален звук.

Звучници имаат вграден кевлар вуфер со фреквенција од 62Hz-22KHz + / – 3dB и може да издржи моќ до 150W.

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП