петок, 2 декември 2022
ПочетнаКОМПАНИИФејсбук го редизајнираше "F" логото

Фејсбук го редизајнираше “F” логото

fejsbuk-logo

Можеби не може да се забележи, но Фејсбук има направено редизајниран на своето официјално лого, кое сега има малку помодерен дизајн. Новото лого веќе ја нема бледо сината линија на дното на буквата “F”, која сега е поблиску до работ и е нешто поголема. Останатите официјални страници исто така добија освежување на нивното лого.

Промената прв пат беше забележан на информациите на Facebook Home, но дури вчера беше променета на глобално ниво.

Редизајнираните логоа го задржаа својот Фејсбук потпис, на сина позадина, со цел да се создаде единствен изглед.

Еве како изгледаат редизајнираните логоа

sporedba

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ХОРОСКОП