среда, март 3, 2021
6 °c
Skopje
7 ° сре
7 ° чет
6 ° пет

„Алкалоид“ со 210 нови вработувања, со инвестиции во износ од над 1,5 милијарди денари и со раст на консолидираните продажби од 9% во периодот јануари-декември 2020

Приходи од продажби Според единечниот биланс на успех, во периодот јануари-декември 2020 година, продажбите достигнуваат 9.188.259.186 денари, што е за ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 267 1 2 267