петок, април 16, 2021
11 °c
Skopje
7 ° пет
11 ° саб
10 ° нед

Tag: продажба

„Алкалоид“ со 210 нови вработувања, со инвестиции во износ од над 1,5 милијарди денари и со раст на консолидираните продажби од 9% во периодот јануари-декември 2020

Приходи од продажби Според единечниот биланс на успех, во периодот јануари-декември 2020 година, продажбите достигнуваат 9.188.259.186 денари, што е за ...

Прочитај повеќе
Страна 2 од 380 1 2 3 380