вторник, март 2, 2021
-2 °c
Skopje
6 ° вто
7 ° сре
7 ° чет

Министерството за финасии ќе основа Академија – ќе ги обучува и испитува административците за управување со јавните пари

Министерството за финасии ќе основа Академија – ќе ги обучува и испитува административците за водење на јавните финансии. Нацрт Законот ...

Прочитај повеќе

НБ: Вложување во јакнењето на капацитетите на давателите на услуга брз трансфер на пари и на овластените менувачи

Успешно заврши проектот на Народната банка за јакнење на капацитетите на небанкарските финансиски институции за коишто таа е регулатор, остварен ...

Прочитај повеќе

Битолчанец најбогат во 2019, Стружанец со најголема плата, најмладиот милионер има само шест години

Битолчанец e најбогатиот граѓанин во земјава, а на Стружанец му била исплатена највисока плата. Најмладиот милионер во земјава има само ...

Прочитај повеќе

Хрватската “Eurho Consulting” организира веб-семинар од областа на фондовите на ЕУ под наслов „ЕУ фондови: Можности и предизвици за Македонија“.

Консултантската компанија "Eurho Consulting" од Осиек организира работилница преку интернет - веб-семинар од областа на фондовите на ЕУ под наслов ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 164 1 2 164