вторник, март 2, 2021
2 °c
Skopje
6 ° вто
7 ° сре
7 ° чет

Tag: загадување

PureCloud: Македонски иновативен уред кој го мери загадувањето на микро локација, а производните компании треба да го имаат!

Секоја голема компанија која создава и работи во одредена средина има обврска кон себе, но и кон општеството, да биде ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 19 1 2 19