среда, декември 2, 2020
-5 °c
Skopje
2 ° сре
4 ° чет
5 ° пет

Народната банка ќе соработува со Европската централна банка во борбата против фалсификуваните евра

Народната банка склучи Договор за соработка со Европската централна банка (ЕЦБ) во сферата на заштитата на банкнотите во евра од ...

Прочитај повеќе

ЕЦБ за првпат овозможи Народната банка да има пристап до девизна ликвидност во евра

По извршената оценка на барањето за ликвидносна поддршка поднесено од Народната банка, Европската централна банка (ЕЦБ) позитивно одговори на барањето, ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 30 1 2 30