вторник, март 2, 2021
2 °c
Skopje
6 ° вто
7 ° сре
7 ° чет

ЕЦБ ја продолжи важноста на репо-линијата и ѝ овозможи на Народната банка пристап до девизна ликвидност во евра до март 2022 година

Европската централна банка (ЕЦБ) донесе одлука за продолжување на важноста на репо-линијата преку којашто минатата година, за првпат, ѝ овозможи ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 201 1 2 201