среда, декември 2, 2020
1 °c
Skopje
1 ° сре
4 ° чет
5 ° пет

Кои се најголемите проблеми со кои децата се соочуваат во однос на насилството, дискриминацијата, децата на улица, образованието, слободното време и животната средина?

Деновиве во јавноста беше презентиран последниот извештај на Првата детска амбасада во светот „Меѓаши“ за состојбата на правата со децата ...

Прочитај повеќе
Страна 1 од 51 1 2 51